kunto200.jpg

Asukastalo Kunto

Leskirouva Freytagin kuja 10
00790 HELSINKI
p. 050 569 7080
kunto@viikki.fi

Googlen kartta-, ym. tiedot

» Kurssit ja tapahtumat
» Liikuntatilat
» Hinnasto

 

kalenteri.jpgVaraustilanne:

Kalenteri: Kunto >>

KUNTO – Liikunta- ja kuntoilutalo

Asukastalo Kunto on suunniteltu nimensä mukaisesti liikuntakäyttöön. Salissa voi harrastaa erilaisia pallopelejä, tanssia, jumppaa, balettia, vakiotansseja... Talosta löytyy mailoja, palloja, verkkoja, käsipainoja, steppilautoja ym. varusteita, joita saa vapaasti käyttää. Erilaisia liikuntatunteja tarjoavat useat alan yritykset sekä myös viikkiläiset vetäjät.

Katso tarkemmat tiedot tarjonnasta Kurssit ja tapahtumat -sivulta. Kuntoon voit varata myös yksityisvuoron vaikka omaa sählyjengiäsi varten.

Kunnosta löytyy myös pieni, hyvin varusteltu kuntosali. Kuntosalia saa käyttää päivittäin klo 6-23 maksamalla 25 euron puolivuotiskausimaksun.

Asukastaloavaimen käyttöönsä voi kuitata ainoastaan täysi-ikäinen (18 v.) Latokartanon alueen asukas. 

Ota yhteyttä koordinaattoriin ulla.niemi-pynttari@viikki.fi, saat häneltä laskun ja maksukuittia vastaan oman avaimen kuntosaliin. Koordinaattorilta voit varata myös jumppasalin yksityisvuorot.

Tapahtumat ja kurssit Kunnossa

Jalkapallokerhossa tilaa innokkaille pikkufutareille!

Lisää tulevia Litmasia tarvitaan!
Haluaisiko lapsesi lähteä kokeilemaan jalkapalloa nyt keväällä mukavien tyttöjen ja poikien seurassa maanantaisin ja/tai torstaisin asukastalo Kunnossa?
Ota yhteyttä ulla.niemi-pynttari@viikki.fi, p. 050 551 5994

Kevään kurssiaikatauluja päivitetään parhaillaan, joten kalenterit eivät vielä kaikilta osin täsmää. Päivittäminen jatkuu...