KAARI – Kohtaamispaikka ja juhlatila

Asukastalo Kaari on monikäyttöinen talo, jossa voi sekä järjestää tilaisuuksia että harrastaa erilaisia asioita. Kaari on varusteltu juhlatilaksi, jossa voi pitää pienen tai isommankin tilaisuuden. Talosta löytyy moderni keittiö, astiat, tuolit ja pöydät 50 hengelle. Salissa on korkealaatuiset av-laitteet.

Kaaressa on myös pienempi harrastustila, jota voi käyttää erilaisiin harrastuksiin. Tällä hetkellä harrastustilassa järjestetään kuvataiteen opetusta ja soittotunteja.

Kaaren vuokraaminen

Voit varata Kaarta yksityistilaisuutta varten:
- lauantaisin klo 07-24
(varaukseen kuuluu siivousaikaa su klo 07-12)
- sunnuntaisin klo 12-24

Tilaa vuokrataan ainoastaan Latokartanon alueen asukkaille ja yksityistilaisuusvarauksia otetaan vain yksi/päivä. Varaajan on oltava vähintään 24-vuotias. Yksityistilaisuudet laskutetaan etukäteen ja avaimet luovutetaan maksukuittia vastaan.

Varauksia koskevissa asioissa ota yhteyttä koordinaattoriin taina.linna@viikki.fi, p. 050 551 5994.Asukastalojen käyttäjille tiedottamista varten on perustettu uudet sähköpostilistat. Motille, Kiilalle ja Kunnolle on omat listansa, ja näiden lisäksi kaikille käyttäjille suunnattu yleislista. Voit tilata itsellesi uutiskirjeet alla olevista linkeistä. Ohjeet listoilta poistumiseen löytyy jokaisesta listalle lähetettävästä tiedotteesta.

Yleislista

Kiila