KIILA – Kädentaitojen talo

Kiilassa voit askarrella ja harrastaa käsitöitä monimuotoisesti. Talosta löytyvät puutyöpaja sekä tekstiilityötila kangaspuineen ja ompelukoneineen. Kiilassa voit tehdä puutöitä, tekstiilitöitä, lasitöitä ja pienimuotoisia metallitöitä. Kiilassa on myös pieni uuni tarvikkeineen emalitöiden tekemistä varten. Tulitöiden tekeminen Kiilassa on kielletty.

Kiilassa on joka toinen tiistai-ilta ja joka torstai-ilta avoimet ovet, jolloin taloon voi mennä tutustumaan ja yhteyshenkilöt kertovat talon toiminnasta ja neuvovat koneiden käytössä. Kesä- ja heinäkuussa yhteyshenkilöt lomailevat, joten päivystykset jatkuvat taas syksyllä.

Kiilassa järjestetään erilaisia kursseja sekä tekstiili- että puutyöpuolella sekä kerran kuukaudessa kudonnan opetusta. Puutyöpajaa pääsee käyttämään käymällä ensin puutyökurssin. Puutyökurssi järjestetään, kun min. 5 henkilöä on saatu kokoon, ilmoittaudu kurssille sähköpostilla taina.linna@viikki.fi. Samaan osoitteeseen voi lähettää toivomuksia käsityökurssien sisällöstä.

Asukastalojen käyttäjille tiedottamista varten on perustettu uudet sähköpostilistat. Motille, Kiilalle ja Kunnolle on omat listansa, ja näiden lisäksi kaikille käyttäjille suunnattu yleislista. Voit tilata itsellesi uutiskirjeet alla olevista linkeistä. Ohjeet listoilta poistumiseen löytyy jokaisesta listalle lähetettävästä tiedotteesta.

Yleislista

Kiila

Motti

Kunto