KIILA – Kädentaitojen talo

Kiilassa voit askarrella ja harrastaa käsitöitä monimuotoisesti. Talosta löytyvät puutyöpaja sekä tekstiilityötila kangaspuineen ja ompelukoneineen. Kiilassa voit tehdä puutöitä, tekstiilitöitä, lasitöitä ja pienimuotoisia metallitöitä. Kiilassa on myös pieni uuni tarvikkeineen emalitöiden tekemistä varten. Tulitöiden tekeminen Kiilassa on kielletty.

Kiilassa on joka toinen keskiviikko klo 17-19 ja joka perjantai klo 18-19 päivystys, jolloin taloon voi mennä tutustumaan. Yhteyshenkilöt ovat paikalla ja kertovat talon toiminnasta ja neuvovat koneiden käytössä.


Asukastalo Kiila on suljettu 18.3.-13.5.2020

Kiilassa järjestetään erilaisia kursseja sekä tekstiili- että puutyöpuolella sekä kerran kuukaudessa kudonnan opetusta. Puutyöpajaa pääsee käyttämään käymällä ensin puutyökurssin. Puutyökursseja järjestetään noin kerran kuussa, kun min. 5 henkilöä on saatu kokoon. Ilmoittaudu kurssille sähköpostilla taina.linna@viikki.fi. Samaan osoitteeseen voi lähettää toivomuksia käsityökurssien sisällöstä.Asukastalojen käyttäjille tiedottamista varten on perustettu uudet sähköpostilistat. Motille, Kiilalle ja Kunnolle on omat listansa, ja näiden lisäksi kaikille käyttäjille suunnattu yleislista. Voit tilata itsellesi uutiskirjeet alla olevista linkeistä. Ohjeet listoilta poistumiseen löytyy jokaisesta listalle lähetettävästä tiedotteesta.

Yleislista

Kiila

Motti

Kunto