Kurssit ja tapahtumat Kiilassa

Puutyön perehdytyskurssit

Kiilassa järjestetään puutyön perehdytyskursseja Kiilan puutyöpajaa käyttäville. Kurssille otetaan viisi henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssit on tarkoitettu Viikin Latokartanon alueella asuville.

Kurssilla tutustutaan yleisimpiin puuntyöstökoneisiin turvallisesti opettaja ohjauksessa. Kurssin käyneenä saat oikeuden käyttää Kiilan puutyötiloja käyttömaksua vastaan (5 €/kk tai 25 €/6kk). Kurssin vetäjänä toimii Tapio Pellinen ja kurssi on maksuton. Kurssiaika on klo 17-20.

Koska kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä vain viisi henkilöä kerrallaan, on ilmoittautuminen sitova.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: taina.linna@viikki.fi tai 050 551 5994.

Kudontatyöpajat

Kudontatyöpajat jatkuvat keväällä 15.1. alkaen joka toinen tiistai klo 17.30-19.00. Toukokuun ensimmäinen kudontatyöpaja on pikkeuksellisesti keskiviikkona 8.5.! Työpajoissa opettaja Kirsi Juntunen Taito Helsingistä neuvoo ja opastaa kangaspuiden käytössä.

Päivystykset ja avoimet ovet

Kiilassa on kudontatyöpajan yhteydessä eli joka toinen tiistai avoimet ovet klo 16-19. Tekstiilipuolen yhteyshenkilö Ritva Kokonmäki esittelee taloa ja opastaa uusia käyttäjiä. Ritva Kokonmäen tavoitat sähköpostilla osoitteesta kiilatekstiili@viikki.fi. Yhteyshenkilö Eeva Ikonen päivystää ja neuvoo käyttäjiä Kiilassa torstaisin klo 18-20. Hänet tavoittaa puhelimella numerosta 050 381 5766. Puutyöpuolen yhteyshenkilö Aki Kotkas neuvoo käyttäjiä sähköpostilla osoitteessa kiilapuu@viikki.fi ja puhelimitse numerossa 050 3673 969.

Yhteyshenkilöt auttavat ja opastavat muita käyttäjiä ja välittävät tietoja mahdollisista puutteista ja toiveista koordinaattorille.