Kurssit ja tapahtumat Kiilassa

Kiilan siivoustalkoot

Seuraavat siivoustalkoot järjestetään viikonloppuna 19.-20.1.2019. Talkoissa siivotaan ylimääräiset tavarat pois tai siirretän ne yhteiseen käyttöön. Ennen talkoita käyttäjien tulee merkitä tavaroihinsa nimet ja päivämäärät. Kaikki yli puoli vuotta talossa liikkumatta olleet tavarat ja materiaalit poistetaan.

Puutyön perehdytyskurssit

Kiilassa järjestetään puutyön perehdytyskursseja Kiilan puutyöpajaa käyttäville. Kurssille otetaan viisi henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssit on tarkoitettu Viikin Latokartanon alueella asuville.

Kurssilla tutustutaan yleisimpiin puuntyöstökoneisiin turvallisesti opettaja ohjauksessa. Kurssin käyneenä saat oikeuden käyttää Kiilan puutyötiloja käyttömaksua vastaan (5 €/kk tai 25 €/6kk). Kurssin vetäjänä toimii Tapio Pellinen ja kurssi on maksuton. Kurssiaika on klo 17-20.

Koska kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä vain viisi henkilöä kerrallaan, on ilmoittautuminen sitova.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: taina.linna@viikki.fi tai 050 551 5994.

Kudontatyöpajat

Kudontatyöpajat jatkuvat syksyllä 28.8. alkaen joka toinen tiistai klo 17.30-19.00. Työpajoissa opettaja Kirsi Juntunen Taito Helsingistä neuvoo ja opastaa kangaspuiden käytössä.

Päivystykset ja avoimet ovet

Kiilassa on joka tiistai avoimet ovet klo 18-20, jolloin tekstiilipuolen yhteyshenkilöt esittelevät taloa ja opastavat uusia käyttäjiä. Yhteyshenkilö Ritva Kokonmäen tavoitat puhelimitse numerosta 050 5735459 tai sähköpostilla kiilatekstiili@viikki.fi.

Kiilan puupuolen yhteyshenkilönä toimii Ari Alexandersson. Ari päivystää Kiilassa 1.10.-30.4. torstaisin klo 18-19. Arin tavoitat puhelimitse (miel. tekstiviestein) numerosta
0400 561631 tai sähköpostitse kiilapuu@viikki.fi.

Yhteyshenkilöt auttavat ja opastavat muita käyttäjiä ja välittävät tietoja mahdollisista puutteista ja toiveista koordinaattorille.