motti200.jpg

Asukastalo Motti

Von Daehnin katu 5
00790 HELSINKI
p. 050 381 5507
motti@viikki.fi

Googlen kartta-, ym. tiedot

» Kurssit ja tapahtumat
» Motin tilat ja varaukset
» Hinnasto

Päivystys aina sunnuntaisin
klo 19.30-20.00
, ellei muuta ilmoiteta. Pääsääntöisesti yleisinä juhlapäivinä ja niiden aattoina (mm. vappu, joulu, juhannus, pääsiäinen)
EI ole päivystystä.


MOTTI – ajopelien kunnostuspaikka

Motissa voi pestä ja korjata autoja, moottoripyöriä, mopoja, polkupyöriä tai vastaavia asukkaiden liikkumisvälineitä. Halliin mahtuu sisälle samanaikaisesti 4 autoa, joista yksi sitoo pesupisteen. Hallissa on autonostimen ja työkalujen lisäksi nostolaite myös kaksipyöräisiä kulkuneuvoja varten sekä polkupyörien, mopojen ja moottoripyörien kunnostus-mahdollisuudet.

Käyttövuoron varaus ja Motin sunnuntaipäivystys

Motin yhteyshenkilönä toimii Petri Sipponen ja apuisäntinä Mika Vestenius ja Marko Holstein. Petri, Mika ja Marko päivystävät hallilla sunnuntaisin klo 19.30–20.00 ja jakavat viikottaiset käyttövuorot sekä rekisteröivät uudet käyttäjät. Uudet käyttäjät: tulkaa paikalle jo klo 19.30! Ota mukaan kuvallinen henkilöllisyystodistus, ajoneuvon rekisteriote ja ellei siinä näy osoitetta Latokartanon alueelle, myös soveltuva todiste latokartanolaisuudestasi.

Rekisteröityneet käyttäjät voivat varata käyttövuoroja myös koordinaattorilta. Maksu suoritetaan vuoroa varattaessa pankki-tai luottokortilla. Voit myös ostaa kymmenen tunnin sarjakortin, joka maksaa 40 €.

Motin yhteyshenkilöt opastavat huoltohallin laitteiden käytön ja toimintatavat. Nosturipaikan käyttö on sallittu vain niille, jotka ovat saaneet koulutuksen nosturin käyttöön (käyttökoulutus annetaan tarvittaessa sunnuntaisin päivystys-ajankohtana). Nosturille varataan vain kahden tunnin vuoroja.